Alle Kilimanjaro Experiences

1-Day Boot Camp Nederland

1-Day Boot Camp Nederland

7 september 2024
Vanaf €495,00 p.p.
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 6 september 2024
Deze 1-Day Boot Camp wordt gehouden bij Healthclub Juliën in Lienden.
Standaard Kilimanjaro-Experience Northern Circuit route 2024

Standaard Kilimanjaro-Experience Northern Circuit route 2024

23 november 2024 - 4 december 2024
GAAT DEFINITIEF DOOR!
$4.250,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 2 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 31 augustus 2024
Ga mee op deze speciale ‘Jubileumroute’ met Tour Leader Arnaud.
Arnaud de Wilde is oprichter van het Kilimanjaro-Experience concept. Dit wordt zijn 10e trekking richting de top, het dak van Afrika. Ga mee en vier samen met Arnaud jouw eigen Experience op het dak van Afrika. De Northern Circuit route is misschien wel de meest speciale route op Kilimanjaro. Je verblijft langer op deze prachtige berg dan met elke andere route. Het is de meest rustige route. Het is de nieuwste route. En het is ook nog eens de langste route. Als je langer en meer wilt genieten van deze grootste vrijstaande berg ter wereld, dan kies je voor Northern Circuit, oftewel het Noordelijke Circuit. Deze prachtige reis brengt je helemaal vanaf de westzijde van Kilimanjaro, aan de rand van Arusha National Park, via de noordflanken naar de oostzijde. Daar gaat de route met een grote boog omhoog en weer richting het westen tot je de grote kegel van de vulkaan bereikt. Daarna is het nog een flinke wandeling naar de top en dan sta je op het dak van Afrika.
Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

22 november 2025 - 2 december 2025
GAAT DEFINITIEF DOOR!
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 4 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2025
5% VROEGBOEKKORTING TOT EIND DECEMBER!
De Lemosho route start aan de westzijde van de berg. De eerste twee dagen loop je door het regenwoud steeds verder omhoog tot je op de derde dag het Shira plateau bereikt. Zo heb je langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. Hierna sluit de route aan op de Machame route en loop je via Lava Tower naar het volgende kamp. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die rotsmuur omhoog klauteren geeft een geweldige kick! Periode laatste week november en eerste week december 2025. Exacte datum wordt nog bepaald. Informeer gerust.
Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

28 november 2026 - 7 december 2026
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2026
Mount Kilimanjaro beklimmen via de Machame-route is een van de mooiste manieren. In zeven dagen zie je alle hoogtepunten van de hoogste berg van Afrika. Ook heb je wat langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. De route heeft een totale lengte van 62 kilometer. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die muur bedwingen geeft een geweldige kick!

Komen deze data niet uit? Kies voor maatwerk!
1 day bootcamp + zelf gekozen datum om te gaan klimmen.

De routes

MACHAME ROUTE

Expeditie van 10 dagen (7 op de berg).

Ervaren bergbeklimmers als tour leaders.

Afrika, Kilimanjaro – Machame route (62km, top 5895m).

$ 3850,- p.p, incl. logies, ontbijt, trainingen en begeleiding.

Maximaal 12 deelnemers.

RONGAI ROUTE

Expeditie van 10 dagen (7 op de berg).

Ervaren bergbeklimmers als tour leaders.

Afrika, Kilimanjaro – Rongai route (79km, top 5895m).

$ 3900,- p.p, incl. logies, ontbijt, trainingen en begeleiding.

Maximaal 12 deelnemers.

Ervaringen van anderen

Deze organisatie is een absolute aanrader!

Terugblikken op een mega-fantastische-once-in-a-lifetime-ervaring die ik bijna niet in mensentaal kan omschrijven… Kilmanjaro beklimmen stond op ‘de top’ van mijn bucketlist. Dit kunnen waarmaken is me gelukt dank zij het Kilimanjaro_Experience team: Arnaud en Wim. Hun deskundigheid, ervaring, enthousiasme, inzet zowel in maandenlange voorbereiding als tijdens de klim ervaarde ik als heel professioneel en heel positief. Werkelijk, als jezelf het idee hebt om dit avontuur aan te gaan, doe het dan met Kilimanjaro-Experience!

Bovendien is hun samenwerking met de plaatselijke organisatie, ‘Zara tours’ ongelofelijk goed: gidsen, dragers, kok en waiter(!) zijn kanjers, echte topmensen.

Ik kan het iedereen die zijn grenzen wil verleggen van harte aanbevelen!

Lut Bourdeaudhui

Money well spent!

Afgelopen zaterdag hebben we de 1-day bootcamp gevolgd. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het niet een dag waarop je afgepeigerd wordt maar wel bomvol informatie zit die je ontzettend enthousiast maakt voor de beklimming en waarbij je naar huis gaat met een drietal brochures waar alles in staat dat je moet weten om de beklimming een succes te maken. Echt alles wordt behandeld. De training van een uur in de hoogtekamer geeft je een heel goed idee wat je te wachten staat en geeft je het zelfvertrouwen dat ook jij in staat bent om op die hoogte nog te kunnen presteren. Wim is iemand die met heel veel passie zijn ervaringen en plezier aan ons over heeft gedragen. Heerlijke dag gehad!

Ralph

Topdag

Wim is een super gemotiveerde spreken die al uw vragen uit zijn eigen ervaring direct kan beantwoorden. de 1 dag bootkamp was zeer leerrijk en nuttig, direct toepasbaar voor onze voorbereidingen.

Ive

Partners