Fit-Out Sports & Healthcenter

Fit-OutSports & Health Center is een geweldige fitnessclub met effectieve fitness programma’s, gericht op afvallen, conditie en spiertraining. Je vindt er eGym en eGym flex fitness; eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen. Gemotiveerde trainers begeleiden jou op persoonlijke wijze met aandacht en begeleiding op maat.

Dus, zoek je een fitnessclub in Destelbergen of Lochristi (België) waar jij je thuis voelt, waar je goede persoonlijke coaching krijgt en zo je doelen haalt? Dan is Fit-Out de beste keuze! Ze zijn er voor iedereen die slanker, fitter, sterker en gezonder wil worden.

Natuurlijk kan je gratis kennis kennismaken met fitness bij Fit-OutSports & Health Center. Je kan hiervoor online Gratis Proefweek Fitness aanvragen.

De samenwerking met Kilimanjaro-Experience lag voor de hand. Kilimanjaro-Experience biedt een uniek concept met een unieke ervaring die voor iedereen haalbaar is met een goede conditie. Dat is precies wat Fit-OutSports & Health Center biedt. Je kan er terecht voor een conditietest met bijhorend trainingsschema en ze hebben zelfs een hoogtekamer zodat je jezelf goed kunt voorbereiden op jouw eigen Kilimanjaro-Experience.