Kilimanjaro beklimmen

Wil jij de Kilimanjaro beklimmen? Welkom bij Kilimanjaro-Experience, jouw gids voor het beklimmen van de hoogste berg van Afrika – de majestueuze Kilimanjaro. Of je nu een ervaren bergbeklimmer bent of een beginner, wij bieden je een onvergetelijke en veilige beklimming van deze iconische berg.

Kilimanjaro beklimmen

Wij brengen jou naar de top

Onze toegewijde en ervaren gidsen en Tour Leaders zullen je begeleiden tijdens de beklimming van de Kilimanjaro. Met onze uitgebreide kennis van de berg en de omgeving, en onze focus op veiligheid en duurzaamheid, kan jij erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Met onze ervaring en jouw doorzettingsvermogen, halen wij samen de top van de Kilimanjaro!

Welke route kies jij?

Er zijn verschillende routes om de Kilimanjaro te beklimmen, en we zullen samen met jou de beste route kiezen op basis van jouw ervaring, conditie en voorkeuren. Of je nu kiest voor de populaire Machame-route of de rustigere Lemosho-route, we zorgen ervoor dat je de tijd hebt om te acclimatiseren en optimaal te genieten van je beklimming.

De beklimming

De Kilimanjaro beklimmen is volledig georganiseerd, inclusief accommodatie in tenten, maaltijden, drinkwater en wij helpen jou met het vinden van de beste benodigde uitrusting. Je hoeft je dus alleen maar te concentreren op het beklimmen van de berg en het genieten van het uitzicht. Een beklimming van de Kilimanjaro is een uitdaging, maar ook een ongelooflijk lonende ervaring. Over alle routes samengenomen haalt iets meer dan 85% van alle klimmers de top. Op de top van de berg sta je op het hoogste punt van Afrika en heb je een onvergetelijk uitzicht over de omgeving. Maar het is ook belangrijk om te onthouden dat het beklimmen van de Kilimanjaro een serieuze onderneming is, en dat je jezelf goed moet voorbereiden. Daarom bieden wij uitgebreide informatie, ondersteuning en voorbereiding om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring beleefd. Een paar voorbereidingen die Kilimanjaro-Experience organiseert zijn het weekend naar de Ardennen, de hoogtekamertraining en de leuke teamwandelingen!
Kilimanjaro beklimmen - berg

Neem nu contact met ons op!

Dus als je de Kilimanjaro beklimmen iets is wat jij écht wilt, kies dan voor Kilimanjaro-Experience. Wij zorgen ervoor dat je veilig en succesvol de top bereikt, en dat je een onvergetelijke ervaring hebt die je voor altijd zal koesteren. Neem vandaag nog de stap en boek nu! Heb je nog vragen over bijvoorbeeld de beklimming of de reis? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar een van onze info-avonden!

Alle informatie rustig nalezen? Download onze brochure!

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je de brochure in je mailbox.

Wanneer wil je gaan?

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

22 november 2025 - 2 december 2025
GAAT DEFINITIEF DOOR!
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 4 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2025
5% VROEGBOEKKORTING TOT EIND DECEMBER!
De Lemosho route start aan de westzijde van de berg. De eerste twee dagen loop je door het regenwoud steeds verder omhoog tot je op de derde dag het Shira plateau bereikt. Zo heb je langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. Hierna sluit de route aan op de Machame route en loop je via Lava Tower naar het volgende kamp. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die rotsmuur omhoog klauteren geeft een geweldige kick! Periode laatste week november en eerste week december 2025. Exacte datum wordt nog bepaald. Informeer gerust.
Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

28 november 2026 - 7 december 2026
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2026
Mount Kilimanjaro beklimmen via de Machame-route is een van de mooiste manieren. In zeven dagen zie je alle hoogtepunten van de hoogste berg van Afrika. Ook heb je wat langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. De route heeft een totale lengte van 62 kilometer. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die muur bedwingen geeft een geweldige kick!