Beklimming Kilimanjaro routes

Welkom bij Kilimanjaro-Experience: de ultieme gids voor het beklimmen van de Kilimanjaro! Als je op zoek bent naar beklimming Kilimanjaro routes, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden drie fantastische routes aan: de Lemosho-route, Rongai-route en Machame-route. Elk van deze routes heeft zijn eigen unieke charme en uitdagingen, en we staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar de top van de Kilimanjaro.

Beklimming Kilimanjaro Routes

Lemosho-route

De Lemosho-route staat bekend als een van de meest schilderachtige en afgelegen routes naar de top van de Kilimanjaro. Het biedt adembenemende uitzichten en een gevoel van afzondering terwijl je door weelderige regenwouden en alpiene woestijnen trekt. Deze route is iets langer en biedt meer acclimatisatietijd, wat de kans op succes vergroot. Met onze ervaren gidsen en dragers aan je zijde, ben je verzekerd van een veilige en gedenkwaardige beklimming.

Rongai-route

De Rongai-route, aan de noordelijke zijde van de Kilimanjaro, is een minder drukke en meer afgelegen optie. Deze route is ideaal voor avonturiers die een rustigere beklimming willen ervaren en de natuurlijke schoonheid van de berg willen bewonderen. De Rongai-route biedt een gevarieerd landschap, van dichte bossen tot open vlaktes, en je hebt een grote kans om wilde dieren zoals apen en antilopen te spotten. Met onze ervaren gidsen en team van experts zorgen we ervoor dat je de top bereikt met onvergetelijke herinneringen in je hart.

Machame-route

De Machame-route wordt vaak beschouwd als een van de meest populaire en uitdagende routes naar de top van de Kilimanjaro. Deze route staat bekend om zijn steile hellingen en spectaculaire uitzichten. Tijdens de beklimming passeer je verschillende klimaatzones, waaronder regenwouden en gletsjers. Het vereist een goede fysieke conditie maar het beloont je met een ongelofelijk avontuur! Met Kilimanjaro-Experience aan je zijde, kun je met vertrouwen en veiligheid deze uitdagende route aanpakken.

Samen halen we de top!

Onze ervaren en Nederlandstalige deskundige gidsen staan klaar om je door alle beklimming Kilimanjaro routes te begeleiden en ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke ervaring hebt tijdens je beklimming van de Kilimanjaro. We bieden zorgvuldig samengestelde pakketten aan die accommodatie, maaltijden, vergunningen en al het andere omvatten wat je nodig hebt voor een succesvolle beklimming. Of je nu een ervaren bergbeklimmer bent of voor het eerst een grote berg beklimt, wij zijn er om je te ondersteunen en je te helpen je doel te bereiken.

Beklimming Kilimanjaro routes - Rongai

Boek nu jouw avontuur

Of je nu kiest voor de adembenemende Lemosho-route, de rustige Rongai-route of de uitdagende Machame-route, ons ervaren team staat voor je klaar om je veilig en succesvol naar de top te brengen. Boek nu je beklimming bij Kilimanjaro-Experience en laat ons je begeleiden naar de top van Afrika. Wil je toch nog meer informatie over de beklimming Kilimanjaro routes? Bezoek dan op voor onze gratis info-avond!

Alle informatie rustig nalezen? Download onze brochure!

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je de brochure in je mailbox.

Wanneer wil je gaan?

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

22 november 2025 - 2 december 2025
GAAT DEFINITIEF DOOR!
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 4 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2025
5% VROEGBOEKKORTING TOT EIND DECEMBER!
De Lemosho route start aan de westzijde van de berg. De eerste twee dagen loop je door het regenwoud steeds verder omhoog tot je op de derde dag het Shira plateau bereikt. Zo heb je langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. Hierna sluit de route aan op de Machame route en loop je via Lava Tower naar het volgende kamp. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die rotsmuur omhoog klauteren geeft een geweldige kick! Periode laatste week november en eerste week december 2025. Exacte datum wordt nog bepaald. Informeer gerust.
Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

28 november 2026 - 7 december 2026
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2026
Mount Kilimanjaro beklimmen via de Machame-route is een van de mooiste manieren. In zeven dagen zie je alle hoogtepunten van de hoogste berg van Afrika. Ook heb je wat langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. De route heeft een totale lengte van 62 kilometer. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die muur bedwingen geeft een geweldige kick!