Afrika safari Kilimanjaro

Welkom bij Kilimanjaro-Experience: jouw begin naar een onvergetelijke Afrikaanse safari Kilimanjaro ervaring in combinatie met je beklimming van jouw gekozen Kilimanjaro route! Naast het trotseren van de hoogste berg van Afrika, bieden we je de kans om de adembenemende schoonheid van de Afrikaanse wildernis te verkennen. Ontdek de unieke Safari-Experience die we aanbieden, waardoor je reis naar de Kilimanjaro nog specialer wordt.

Ontdek de Afrikaanse fauna

Tijdens onze Safari-Experience krijg je de mogelijkheid om enkele van ’s werelds meest iconische wilde dieren te zien in hun natuurlijke habitat. Ga op een spannende safari en maak kennis met leeuwen, olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en vele andere fascinerende diersoorten. Ervaar de opwinding van het spotten van deze majestueuze wezens van dichtbij en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

 

Verken diverse ecosystemen

Tanzania, de thuisbasis van de Kilimanjaro, bezit een ongelooflijke diversiteit aan ecosystemen. Tijdens je Safari-Experience kun je de prachtige Serengeti-vlaktes doorkruisen, de spectaculaire Ngorongoro-krater verkennen en de kleurrijke vogels en wilde bloemen bewonderen in het Tarangire National Park. Elke bestemming in onze Afrika safari Kilimanjaro biedt een unieke en betoverende ervaring die je zintuigen zal prikkelen.

Een perfecte combinatie

Het toevoegen van onze Safari-Experience aan je Kilimanjaro-beklimming creëert een onvergetelijke reiservaring. Na het overwinnen van de uitdagende top van de Kilimanjaro, kun je ontspannen en genieten van de rust en schoonheid van de Afrikaanse wildernis. Het is de perfecte gelegenheid om je prestatie te vieren en jezelf onder te dompelen in de rijkdom van de natuurlijke wereld.

Afrika safari Kilimanjaro

Neem nu contact met ons op!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze Afrika safari Kilimanjaro. Of meld je aan voor onze gratis info-avonden!

Alle informatie rustig nalezen? Download onze brochure!

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je de brochure in je mailbox.

Wanneer wil je gaan?

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

22 november 2025 - 2 december 2025
GAAT DEFINITIEF DOOR!
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 4 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2025
5% VROEGBOEKKORTING TOT EIND DECEMBER!
De Lemosho route start aan de westzijde van de berg. De eerste twee dagen loop je door het regenwoud steeds verder omhoog tot je op de derde dag het Shira plateau bereikt. Zo heb je langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. Hierna sluit de route aan op de Machame route en loop je via Lava Tower naar het volgende kamp. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die rotsmuur omhoog klauteren geeft een geweldige kick! Periode laatste week november en eerste week december 2025. Exacte datum wordt nog bepaald. Informeer gerust.
Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

28 november 2026 - 7 december 2026
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2026
Mount Kilimanjaro beklimmen via de Machame-route is een van de mooiste manieren. In zeven dagen zie je alle hoogtepunten van de hoogste berg van Afrika. Ook heb je wat langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. De route heeft een totale lengte van 62 kilometer. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die muur bedwingen geeft een geweldige kick!