Groepreis Kilimanjaro

Welkom bij Kilimanjaro-Experience: de perfecte keuze voor jouw groepsreis naar de top van de Kilimanjaro! We begrijpen dat het delen van dit avontuur met anderen een buitengewone ervaring kan zijn. Daarom bieden we speciaal samengestelde groepsreizen aan, zodat je samen met je vrienden, familie of collega’s en onbekende deze onvergetelijke uitdaging kunt aangaan.

Versterk de banden

Een groepsreis Kilimanjaro is een uitgelezen kans om de banden te versterken tussen vrienden, familieleden of collega’s. Samen de uitdaging aangaan, elkaar aanmoedigen en successen vieren creëert een onvergetelijke groepsdynamiek. Het delen van dit avontuur zal een blijvende band tussen jullie smeden.

Gedeelde ervaringen

Het beklimmen van de Kilimanjaro met een groep biedt de mogelijkheid om buitengewone momenten en ervaringen te delen. Van het bewonderen van adembenemende zonsopgangen tot het doorstaan van uitdagende wandelingen, jullie zullen samen herinneringen creëren die jullie voor altijd zullen koesteren. Het delen van deze hoogtepunten met gelijkgestemde avonturiers maakt de reis des te waardevoller.

Ondersteuning en motivatie

Tijdens de groepreis Kilimanjaro staan jullie er nooit alleen voor. Onze ervaren gidsen en TeamLeaders zijn er om jullie te ondersteunen en te motiveren tijdens de beklimming. Samen zullen jullie uitdagende momenten overwinnen en elkaar aanmoedigen om door te gaan. De teamgeest en de gedeelde wilskracht zullen ervoor zorgen dat jullie de top van de Kilimanjaro bereiken. Bekijk hier alvast wat tips voor jouw avontuur naar de top van de Kilimanjaro!

Groepreis Kilimanjaro - beklimming

Verbind met de natuur en elkaar

Een groepsreis naar de Kilimanjaro biedt niet alleen de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen, maar ook om je te verbinden met de prachtige natuurlijke omgeving. Samen de schoonheid van de berg ervaren, de prachtige landschappen bewonderen en de stilte van de natuur omarmen, zal een diepgaande impact hebben op jullie als groep en als individuen!

Groepreis Kilimanjaro - Rongai

Boek nu jouw avontuur

Bij Kilimanjaro-Experience zijn we toegewijd om jullie groepsreis naar de Kilimanjaro onvergetelijk te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze groepreis Kilimanjaro en om jullie avontuur te plannen. Samen zullen we de Kilimanjaro beklimmen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Benieuwd naar wat Kilimanjaro-Experience nog meer te bieden heeft? Bezoek onze info-avond!

 

 

Alle informatie rustig nalezen? Download onze brochure!

Vul hieronder je gegevens in, dan ontvang je de brochure in je mailbox.

Wanneer wil je gaan?

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

Standaard Kilimanjaro-Experience Lemosho route 2025

22 november 2025 - 2 december 2025
GAAT DEFINITIEF DOOR!
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 4 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2025
5% VROEGBOEKKORTING TOT EIND DECEMBER!
De Lemosho route start aan de westzijde van de berg. De eerste twee dagen loop je door het regenwoud steeds verder omhoog tot je op de derde dag het Shira plateau bereikt. Zo heb je langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. Hierna sluit de route aan op de Machame route en loop je via Lava Tower naar het volgende kamp. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die rotsmuur omhoog klauteren geeft een geweldige kick! Periode laatste week november en eerste week december 2025. Exacte datum wordt nog bepaald. Informeer gerust.
Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

28 november 2026 - 7 december 2026
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2026
Mount Kilimanjaro beklimmen via de Machame-route is een van de mooiste manieren. In zeven dagen zie je alle hoogtepunten van de hoogste berg van Afrika. Ook heb je wat langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. De route heeft een totale lengte van 62 kilometer. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die muur bedwingen geeft een geweldige kick!