De meeste klimmers tasten voor hun beklimming in het duister waar ze in Tanzania gaan slapen. Veel klimmers worden op hotel gestoken in Arusha: een drukke en onoverzichtelijke stad met erg veel straatventers. Bovendien ligt Arusha niet direct nabij Mount Kilimanjaro maar naast Mount Meru.

Kilimanjaro-Experience verkiest steeds Moshi als uitvalsbasis. Een klein provinciestadje gelegen aan de voet van Kilimanjaro. We slapen steeds in hetzelfde hotel en voorzien voor onze klimmers een ‘single’ kamer zonder meer kost. Wil je toch met je maatje een kamer delen dan kan dat uiteraard. Ons hotel is voorzien van alle faciliteiten die je je wensen kan: kamers met airco, een heerlijk groot zwembad (17 meter!), een prachtige tuinbar met barista bar, open restaurant met buffet, massage en pedicure/manicure, 24hr receptie, een kleine shop en uiteraard ‘laundry services’. Bovendien kan je met de aanwezige WIFI zoals onze kanjers de Formule 1 kijken bij een lekker koud biertje!

Jouw beklimming verdient de beste omkadering: daarom bespreken we voor het vertrek ons hotel en krijg jij een goed beeld van wat je mag verwachten!