Informatie-avond ONLINE

Informatie-avond ONLINE

Wanneer

25 mei 2023 van 20:00 - 21:30 uur

Boekingsinformatie

Helaas, deze experience is volgeboekt.

We kunnen ons voorstellen dat je heel veel vragen hebt. En dat je eerst eens wilt proeven aan het avontuur. Daarom organiseren we regelmatig informatie-avonden. We geven dan uitgebreide uitleg over het beklimmen van de hoogste berg van Afrika. Je krijgt allerlei tips en we vertellen veel verhalen uit de praktijk. En uiteraard laten we veel foto’s zien van deze geweldige ervaring. Zo weet je in één avond precies wat je van Kilimanjaro-Experience kan verwachten en heb je een goed beeld wat er allemaal bij zo’n beklimming komt kijken. De perfecte eerste stap in de richting van het avontuur van je leven!

Deze informatie-avond vindt online plaats. Na inschrijving sturen we je een mailtje met de gegevens, zodat je vanuit huis in kan loggen en kan deelnemen aan deze informatie-avond.

Boek nu door onderstaand formulier in te vullen

Helaas, deze experience is volgeboekt.

Ervaringen van anderen

Deze organisatie is een absolute aanrader!

Terugblikken op een mega-fantastische-once-in-a-lifetime-ervaring die ik bijna niet in mensentaal kan omschrijven… Kilmanjaro beklimmen stond op ‘de top’ van mijn bucketlist. Dit kunnen waarmaken is me gelukt dank zij het Kilimanjaro_Experience team: Arnaud en Wim. Hun deskundigheid, ervaring, enthousiasme, inzet zowel in maandenlange voorbereiding als tijdens de klim ervaarde ik als heel professioneel en heel positief. Werkelijk, als jezelf het idee hebt om dit avontuur aan te gaan, doe het dan met Kilimanjaro-Experience!

Bovendien is hun samenwerking met de plaatselijke organisatie, ‘Zara tours’ ongelofelijk goed: gidsen, dragers, kok en waiter(!) zijn kanjers, echte topmensen.

Ik kan het iedereen die zijn grenzen wil verleggen van harte aanbevelen!

Lut Bourdeaudhui

Money well spent!

Afgelopen zaterdag hebben we de 1-day bootcamp gevolgd. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het niet een dag waarop je afgepeigerd wordt maar wel bomvol informatie zit die je ontzettend enthousiast maakt voor de beklimming en waarbij je naar huis gaat met een drietal brochures waar alles in staat dat je moet weten om de beklimming een succes te maken. Echt alles wordt behandeld. De training van een uur in de hoogtekamer geeft je een heel goed idee wat je te wachten staat en geeft je het zelfvertrouwen dat ook jij in staat bent om op die hoogte nog te kunnen presteren. Wim is iemand die met heel veel passie zijn ervaringen en plezier aan ons over heeft gedragen. Heerlijke dag gehad!

Ralph

Topdag

Wim is een super gemotiveerde spreken die al uw vragen uit zijn eigen ervaring direct kan beantwoorden. de 1 dag bootkamp was zeer leerrijk en nuttig, direct toepasbaar voor onze voorbereidingen.

Ive