1-Day Boot Camp Nederland

1-Day Boot Camp Nederland

Wanneer

30 september 2023 van 09:00 - 17:00 uur

Boekingsinformatie

Helaas, deze experience is volgeboekt.

Waar

Healthclub Juliën
Provincialeweg 16
4033 BR Lienden

Ben je nog niet zeker of Kilimanjaro beklimmen iets voor jou is of heb je al geboekt bij een andere tour operator dan kan je aansluiten op een 1-Day Boot Camp naar keuze. Net zoals de formule met beklimming krijg je dan op één dag alle info van onze Nederlandstalige Tour Leader(s), krijg je drie brochures en wordt alles van ‘a tot z’ besproken. Deze dag is een absolute aanrader. Jouw topkansen zullen met wel 20 tot 30% toenemen! Geef jezelf de kans om met de best mogelijke kennis en voorbereiding te beginnen aan jouw avontuur en neem deel aan de 1-Day Boot Camp!

Inbegrepen
1-Day Boot Camp met filmvoorstelling, hoogtekamer training, 3 brochures boordevol informatie, lunch met dranken (koffie, thee, water, snacks en fruit) gepresenteerd door een Nederlandstalige Tour Leader.

Prijs zonder beklimming
€ 495,- p.p. De bootcamp gaat altijd door, zelfs bij 1 deelnemer. Dan krijg je onze volle aandacht!

Optioneel
Een online medische screening door een arts van onze partner Outdoor Medicine is mogelijk vanaf €125,- p.p.

Deze 1-Day Boot Camp vindt plaats bij onze partner Healthclub Juliën in Lienden.

Boek nu door onderstaand formulier in te vullen

Helaas, deze experience is volgeboekt.

Ervaringen van anderen

Deze organisatie is een absolute aanrader!

Terugblikken op een mega-fantastische-once-in-a-lifetime-ervaring die ik bijna niet in mensentaal kan omschrijven… Kilmanjaro beklimmen stond op ‘de top’ van mijn bucketlist. Dit kunnen waarmaken is me gelukt dank zij het Kilimanjaro_Experience team: Arnaud en Wim. Hun deskundigheid, ervaring, enthousiasme, inzet zowel in maandenlange voorbereiding als tijdens de klim ervaarde ik als heel professioneel en heel positief. Werkelijk, als jezelf het idee hebt om dit avontuur aan te gaan, doe het dan met Kilimanjaro-Experience!

Bovendien is hun samenwerking met de plaatselijke organisatie, ‘Zara tours’ ongelofelijk goed: gidsen, dragers, kok en waiter(!) zijn kanjers, echte topmensen.

Ik kan het iedereen die zijn grenzen wil verleggen van harte aanbevelen!

Lut Bourdeaudhui

Money well spent!

Afgelopen zaterdag hebben we de 1-day bootcamp gevolgd. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het niet een dag waarop je afgepeigerd wordt maar wel bomvol informatie zit die je ontzettend enthousiast maakt voor de beklimming en waarbij je naar huis gaat met een drietal brochures waar alles in staat dat je moet weten om de beklimming een succes te maken. Echt alles wordt behandeld. De training van een uur in de hoogtekamer geeft je een heel goed idee wat je te wachten staat en geeft je het zelfvertrouwen dat ook jij in staat bent om op die hoogte nog te kunnen presteren. Wim is iemand die met heel veel passie zijn ervaringen en plezier aan ons over heeft gedragen. Heerlijke dag gehad!

Ralph

Topdag

Wim is een super gemotiveerde spreken die al uw vragen uit zijn eigen ervaring direct kan beantwoorden. de 1 dag bootkamp was zeer leerrijk en nuttig, direct toepasbaar voor onze voorbereidingen.

Ive