+31 6 22462363 info@arnauddewilde.nl
Selecteer een pagina

Maak kennis met ons team!

Elk team van Kilimanjaro Experience wordt begeleid door een ervaren Tour Leader. De Tour Leader nodigt je uit voor de kickoff met jouw team. Hij stelt samen met jou en jouw teamleden het schema vast. Jouw Tour Leader organiseert de teamwandelingen, de hoogtekamer sessies, is aanwezig tijdens de bootcampsessies, zorgt dat jij jouw fitheidstest kan plannen, verzorgd de informatiesessies, etc… Bovenal gaat jouw Tour Leader mee op expeditie. Dus ook in Afrika is hij er elke dag bij. Voor alle zekerheid draait bij elk team de tweede Tour Leader mee met zoveel mogelijk activiteiten.

Arnaud de Wilde en Wim De Backer zijn de Tour Leaders van Kilimanjaro Experience. Zij kennen elkaar al jaren. Hun eerste gezamenlijk beklimming was naar de top van de Elbrus in Rusland. Daarna hebben ze over de hele wereld zelfstandig hun expedities opgezet en uitgevoerd. Maak kennis met ze!

Profielfoto tourleader Arnaud de Wilde

Arnaud de Wilde

Van nature ben ik een ondernemende en avontuurlijk professional met een brede internationale ervaring. Als ondernemer heb ik verschillende bedrijven opgericht en in diverse landen gewoond. Maar expeditie klimmen is mijn echte passie. Ik heb wereldwijd geklommen en veel ervaring opgedaan. Ik help je graag bij jouw avontuur. Benieuwd? Klik hiernaast voor meer info en mijn klim CV. 

Profielfoto tourleader Wim de Backer

Wim De Backer

Mensen omschrijven mij als een familiemens en noemen mij vervolgens in één adem avonturier, expeditie klimmer, levensgenieter en beveiligingsexpert. Ik heb van nature een drang om te ontdekken en grenzen te verleggen. Ik ben altijd nieuwsgierig, ga graag in gesprek, wil altijd weer nieuwe en interessante mensen ontmoeten en afgelegen of bijzondere plekken ontdekken. Klik voor meer informatie hiernaast.

Ons team

Arnaud en Wim vormen als Tour Leaders van Kilimanjaro Experience een hecht team met Amini Mwanga (Assistent Gids), Frank Kizito (Assistent Gids), Alphani Msangi (Hoofd Gids) en Wahabi Ramadhan (Chef kok). Arnaud leerde Amini kennen in 2010 tijdens zijn eerste beklimming van de Kilimanjaro. Wim beklom de Kilimanjaro voor het eerst al 2007, samen met Alphani. Frank en Wahabi zijn sinds 2018 aan het team toegevoegd.

Tijdens de Kilimanjaro Experience beklimmingen hebben het team elkaar steeds beter leren kennen. Alphani heeft als Hoofd Gids de leiding en hoewel Amini en Frank als Assistent Gids fungeren, zijn zij beiden volledig opgeleid als Hoofd Gids.

Geen team is compleet zonder een goede Check Kok. Wahabi houdt ook rekening met vegetariërs en kan zelfs veganistische maaltijden bereiden.

Alphani Msangi

Alphani Msangi

Hoofd gids

Amini Mwanga

Amini Mwanga

Assistent gids

Frank Kizito

Frank Kizito

Assistent gids

Wahabi Ramadhan

Wahabi Ramadhan

Kok