+31 6 22462363
Selecteer een pagina

Ons team

Arnaud heeft Kilimanjaro-Experience in 2016 opgericht en nog voor de kickoff van het eerste KE-team sloot Wim zich aanNiet raar, want Arnaud en Wim zijn al jaren expeditie maatjesSamen werkten ze het eerste KE-programma uit en elke groep wordt door hen samen getraind en begeleidt.  

Arnaud en Wim zijn de Tour Leaders van Kilimanjaro-Experience. In Nederland en België begeleiden en trainen zij de elk Kilimanjaro-Experience team. Een van hen is er altijd bij in Tanzania en klimt dan ook altijd mee op de Kilimanjaro.

Gidsen Amini en Rajabu vormen met Wahabi (Chef kok) en Abdullah (Waiter) het hart van ons support team in Tanzania. Wahabi houdt rekening met ieders wensen en kan zelfs vegetarische en veganistische maaltijden bereiden. Abdullah  zorgt als Waiter heel goed voor zijn gasten en is daardoor veel meer een persoonlijk verzorger. Dat begint ’s morgens vroeg al met koffie of thee in je tent om rustig wakker te worden voor weer een nieuwe mooie dag. 

Het gaat om jouw ervaring. Ons Kilimanjaro-Experience team is er voor jou! 

 

De Tour Leaders

Elk team van Kilimanjaro-Experience wordt begeleid door een ervaren Tour Leader. De Tour Leader maakt een WhatsApp groep aan voor het team en nodigt je uit voor de kickoff met jouw team. Hij maakt een planning voor de teamwandelingen, de hoogtekamer sessie, het experience weekend in de Ardennen en hij zorgt dat jij jouw conditietest kan doen. Ook regelt hij de informatiesessies. Natuurlijk gaat jouw Tour Leader mee op expeditie. Dus ook in Afrika is hij er elke dag bij en uiteraard klimt hij met het team mee op de Kilimanjaro. Voor alle zekerheid doet bij elk team de tweede Tour Leader mee met zoveel mogelijk voorbereidende activiteiten.

Arnaud en Wim zijn de Tour Leaders van Kilimanjaro-Experience. Zij kennen elkaar al jaren. Hun eerste gezamenlijk beklimming was naar de top van de Elbrus in Rusland. Daarna hebben ze over de hele wereld zelfstandig hun expedities opgezet en uitgevoerd. Maak kennis met ze!

Profielfoto tourleader Arnaud de Wilde

Arnaud de Wilde

Van nature ben ik een ondernemende en avontuurlijk professional met een brede internationale ervaring. Als ondernemer heb ik verschillende bedrijven opgericht en in diverse landen gewoond. Maar expeditie klimmen is mijn echte passie. Ik heb wereldwijd geklommen en veel ervaring opgedaan. Ik help je graag via mijn Adventure Business Coaching – ABC – concept. Benieuwd? Klik hier voor een kijkje op mijn site. 

Profielfoto tourleader Arnaud de Wilde

Arnaud de Wilde

Van nature ben ik een ondernemende en avontuurlijk professional met een brede internationale ervaring. Als ondernemer heb ik verschillende bedrijven opgericht en in diverse landen gewoond. Maar expeditie klimmen is mijn echte passie. Ik heb wereldwijd geklommen en veel ervaring opgedaan. Ik help je graag bij jouw avontuur. Benieuwd? Klik hier voor meer info en mijn klim CV. 

Wim De Backer 

Mensen omschrijven mij als een familiemens en noemen mij vervolgens in één adem avonturier, expeditie klimmer, levensgenieter en beveiligingsexpert. Ik heb van nature een drang om te ontdekken en grenzen te verleggen. Ik ben altijd nieuwsgierig, ga graag in gesprek, wil altijd weer nieuwe en interessante mensen ontmoeten en afgelegen of bijzondere plekken ontdekken. Voor meer informatie klik je hier. 

Profielfoto tourleader Wim de Backer

Wim De Backer 

Mensen omschrijven mij als een familiemens en noemen mij vervolgens in één adem avonturier, expeditie klimmer, levensgenieter en beveiligingsexpert. Ik heb van nature een drang om te ontdekken en grenzen te verleggen. Ik ben altijd nieuwsgierig, ga graag in gesprek, wil altijd weer nieuwe en interessante mensen ontmoeten en afgelegen of bijzondere plekken ontdekken. Klik voor meer informatie hier. 

Profielfoto tourleader Wim de Backer
Amini

Amini

Gids

Rajabu

Rajabu

Gids

Abdullah

Abdullah

Waiter (Persoonlijk Verzorger)

Wahabi

Wahabi

Kok