+31 6 22462363
Selecteer een pagina
Laden Evenementen

KE november 2021: Expeditie (Machame)

20 november 2021 - 30 november 2021

Omschrijving

Na jouw maandenlange voorbereiding is het zover! Vandaag wacht onze tourleader jou op in het hotel in Moshi in Tanzania! Je wordt enthousiast onthaald en krijgt van ons meteen een fles water.

Na de registratie aan de receptie kan je jouw individuele kamer in gebruik nemen. Heb je aangegeven dat je een kamer wilt delen, dan is er een tweepersoonskamer voor je geregeld.

Op zondag heb je na het ontbijt een team briefing waarbij onze hoofdgids Alphani en de kok Wahabi aanwezig zijn. We bespreken een laatste keer alles van ‘a tot z’ en jij kan uiteraard nog vragen stellen. Heb je bepaalde wensen of voorkeuren qua eten en/of drinken dan kan je dit nu met de kok bespreken. Hij is getraind in vegetarisch koken, veganistisch, etc…

Op maandag plaatsen we een deel van onze spullen in storage in het hotel en onze tourleader huren een kluis voor jouw waardevolle spullen (cash, horloges, bankkaarten, etc…). Beiden zijn inbegrepen in het Kilimanjaro-Experience programma. Na een laatste groepsfoto in het hotel vertrekken we per minibus. Jij hebt gekozen voor de Machame Route aan de zuidelijke kant van de berg. De registratie doen we aan de Machame Gate waar jouw beklimming start.

7 dagen / 6 nachten op de berg samen met ons team en onze ervaren tourleader geven jou de beste kans om te toppen. Afdalen doen we op dag 7 via de Mweka Gate. Daar staat jouw chauffeur je op te wachten om je naar het hotel te rijden.

Na aankomst in het hotel haal je je spullen uit de storage en krijg je een kamer. Je kan je heerlijk opfrissen, een duik nemen in het zwembad en een lekker drankje bestellen. Onze tourleader zorgt voor de verwerking van de fooien en de donaties van materiaal als je iets wilt afstaan aan het team waarmee je de Kilimanjaro hebt beklommen.

’s Avonds word je verwacht op de certificaatuitreiking en krijg je van onze tourleader een Victory Dinner aangeboden. Uiteraard is dit inbegrepen in het programma! Samen met je tourleader, de gidsen en een afvaardiging van het team geniet je van een heerlijk diner!

Op de laatste dag ben je vrij om met ons richting souvenirshops te trekken, een bezoek te brengen aan het weeshuis of een duik in het zwembad te nemen. Ge je achteraf nog op safari of heb je een heerlijke strandvakantie op Zanzibar geregeld, dan neemt de lokale touroperator het van ons over.

Jouw Kilimanjaro-Experience zit erop! Na de maandenlange gedreven coaching en training, een fantastische beklimming van de Kilimanjaro en bijbehorende afsluiter zit het erop!

Karibu Tena Tanzania!

Welkom Back in Tanzania!

Opmerking: Alle info nodig voor vertrek en voor een fantastische ‘Experience’ ter plaatse krijg je van onze tourleaders en coaches voorafgaand aan de reis naar Tanzania. Onze tourleaders en coaches staan 24/7 ter beschikking vanaf de Kick-off tot en met de beklimming. We doen er alles aan om jouw beklimming succesvol en veilig te laten verlopen!

 

Share This Event

22728808
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Begin:
november 20
Einde:
november 30