+31 6 22462363
Selecteer een pagina
Laden Evenementen

KE juli 2021: Kick off

11 februari 2021

Omschrijving

De Kick-off is de start van jouw Experience en één van de negen trainingsdagen voorafgaand aan de beklimming van Kilimanjaro. Je ontvangt van ons een email met locatie en tijd.

Wat mag je verwachten? Je ontmoet jouw teamleden, we maken kennis met elkaar en de tourleaders, we leggen samen de data vast voor de groepswandelingen en trainingen in de hoogtekamer en bespreken alvast kort het Ardennen Weekend.

Samen gaan we op ontdekking: paspoort, visum, inentingen, aanbevolen verzekeringen, de lokale touroperator en andere nuttige info worden uitvoerig besproken. Zo kan jij alvast aan de slag gaan zodra je thuiskomt. Je krijgt van ons onze contactgegevens en de gegevens van de touroperator als je graag een safari of strandvakantie wil boeken aansluitend (of voorafgaand) aan je avontuur.

In teamverband bespreken we ook de opties qua vluchten en kunnen er afspraken gemaakt worden om samen te vliegen naar Kilimanjaro International Airport (JRO).

Tot slot kijken we samen een fantastische film van ca. 45 minuten over een Kilimanjaro-Experience beklimming en nemen we een teamfoto als afsluiter van deze eerste ontmoeting.

Wat breng jij mee?

  • Jouw agenda (om de data van de trainingen vast te leggen).
  • Handgel en mondmasker voor de zekerheid.

Wat nemen wij voor jou mee?

  • Je krijgt van ons de eerste info brochure mee naar huis, een Kilimanjaro-Experience brochure en de visitekaartjes van onze tour leaders.

Share This Event

  • Dit evenement is voorbij.

Gegevens

Datum:
februari 11