+31 6 22462363
Selecteer een pagina
Laden Evenementen

KE juli 2020: Ardennen weekend

29 mei 2021 - 30 mei 2021

Omschrijving

Het hoogtepunt van jouw voorbereidingen!

Ruim voor vertrek ontvang je van ons een email met alle nuttige info, zoals de locatie en tijd, materiaallijsten, etc.

Samen met je team trek je twee volle dagen op uit in de mooie Belgische Ardennen. Maak van dit weekend gebruik om alles wat je hebt geleerd toe te passen. Gebruik jouw dag rugzak, jouw wandelstokken en de schoenen en kleding die je ook op Kilimanjaro draagt. Steek in je dag rugzak de spulletjes die je ook in Afrika bij je wil hebben. Ruimschoots voor jouw vertrek kan je nu ervaren of alles comfortabel zit en of het ook praktisch is….en of je regenpak echt wel waterdicht is 😊.  

De 1e dag lopen we door de prachtige Maasvallei waarbij we ruim 500 hoogtemeters overwinnen. We lopen ruim 15 kilometer op onverharde paden via eeuwenoude wegels, soms dwars door het bos om onverwacht aan te komen op de bivakweide. Hier krijg je van de tourleaders een individuele tent met lampje. Tegen de avond rijden we naar Dinant voor een heerlijk etentje aan de voet van de imposante Citadel. Dit diner is voor eigen rekening.

Op de 2e dag staat er een ontbijtbuffetje voor je klaar. Er is ruim voldoende om ook een lunchpakketje te maken. Koffie, thee, sap en water zijn ook inbegrepen. Rond 10 uur zijn we opgeruimd en alweer op pad voor een uitdagende 2e dag. Deze keer trekken we door de Lesse vallei. Misschien nog mooier dan de 1e dag lopen we in en uit de vallei. Ook vandaag maken we ruim 500 hoogtemeters. Heb je geluk en is het mooi weer, dan kan je genieten van prachtige vergezichten.

Afsluiten doen we tussen 15 en 16 uur. Hierna rij je moe maar voldaan huiswaarts.

Wat breng jij mee?

  • Jouw Kilimanjaro outfit: schoenen, kleding, jas, regenpak, dag rugzak met lunch en drinken voor de 1e dag, evt. wandelstokken. Hou rekening met het weer; kou, regen, volle zon, …?
  • Tas met reservekleding, persoonlijke items en kampspulletjes (toilettas, slaapkleding, schone schoenen voor in de tent en naar het restaurant, slaapzak en slaapmatje, etc.) Deze tas laten we bij vertrek meteen achter op de bivakweide en ligt dan voor je klaar wanneer je er het eind van de dag aankomt. Je hoeft hem dus niet mee te slepen 😊.
  • Handgel en mondmasker voor de zekerheid.
  • Brandhout als je graag een kampvuurtje maakt.

Wat nemen wij voor jou mee?

  • Tent met lampje, kampeer stoeltje, ontbijt en lunch voor dag 2, 3 flessen water per persoon en natuurlijk 2 dagen coaching en begeleiding door onze enthousiaste tourleaders.

Share This Event

7611605
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

Gegevens

Begin:
mei 29
Einde:
mei 30