Eendaagse safari in Arusha National Park

Een eendaagse safari in Arusha Nationaal Park is goed te combineren met elke Kilimanjaro-Experience. Je kan het gewoon op het boekingsformulier van jouw Kilimanjaro-Experience aanvinken.

Arusha Nationaal Park is het kleinste van alle parken in Tanzania en perfect bereikbaar vanuit het hotel waar je verblijft. Dit park is een absolute aanrader!

Enkele van de hoogtepunten zijn de Momella Lakes, Ngurdoto Krater en Meru Krater met als bonus een fantastisch zicht op Mount Meru. Als het weer helder is kan je ook nog genieten van een prachtig zicht op de Kilimanjaro. Onder de vele diersoorten zie je onder andere Colobus aapjes, buffels, zebra’s, nijlpaarden, olifanten en giraffen. Ook de aanwezigheid van talloze vogels zijn een bonus…

Optioneel kan je nog kiezen voor een ‘walking safari’ boeken met een park-ranger.

Eendaagse safari, als extra optie op Machame route of Rongai Route.

Afrika, Arusha National Park.

Vanaf $ 215,- p.p.

Minimaal 3 deelnemers.

MERU SAFARI

 • Vertrek vanuit het hotel omstreeks 9 uur.
 • Hele dag ‘game drive’ in het park met gids.
 • Rond lunchtijd wordt een plekje gezocht (lunchbox)
 • Retour in het hotel/lodge rond 18:00 uur
 • Engelssprekende gids met safari voertuig
 • Park toegangskosten
 • Een hele dag ‘game drive’ in het park (vertrek vanuit het hotel/lodge)
 • Lunch box
 • Extra nacht in het hotel/lodge
 • Visum (heb je al voor Kilimanjaro-Experience)
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Fooien en drankjes (water meenemen wordt aangeraden)

Wanneer wil je gaan?

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

Standaard Kilimanjaro-Experience Machame route 2026

28 november 2026 - 7 december 2026
$4.150,00 p.p.
incl. alle maaltijden in het hotel en op de berg, trainingen en begeleiding
Nog 10 plekken beschikbaar
Boeken kan tot 1 april 2026
Mount Kilimanjaro beklimmen via de Machame-route is een van de mooiste manieren. In zeven dagen zie je alle hoogtepunten van de hoogste berg van Afrika. Ook heb je wat langer de tijd om te acclimatiseren, waardoor de kans dat je de top bereikt groter is. De route heeft een totale lengte van 62 kilometer. Een mooie uitdaging in deze route is de Barranco Wall. Die muur bedwingen geeft een geweldige kick!

Komen deze data niet uit? Kies voor maatwerk!
1 day bootcamp + zelf gekozen datum om te gaan klimmen.

Ervaringen van anderen

Deze organisatie is een absolute aanrader!

Terugblikken op een mega-fantastische-once-in-a-lifetime-ervaring die ik bijna niet in mensentaal kan omschrijven… Kilmanjaro beklimmen stond op ‘de top’ van mijn bucketlist. Dit kunnen waarmaken is me gelukt dank zij het Kilimanjaro_Experience team: Arnaud en Wim. Hun deskundigheid, ervaring, enthousiasme, inzet zowel in maandenlange voorbereiding als tijdens de klim ervaarde ik als heel professioneel en heel positief. Werkelijk, als jezelf het idee hebt om dit avontuur aan te gaan, doe het dan met Kilimanjaro-Experience!

Bovendien is hun samenwerking met de plaatselijke organisatie, ‘Zara tours’ ongelofelijk goed: gidsen, dragers, kok en waiter(!) zijn kanjers, echte topmensen.

Ik kan het iedereen die zijn grenzen wil verleggen van harte aanbevelen!

Lut Bourdeaudhui

Money well spent!

Afgelopen zaterdag hebben we de 1-day bootcamp gevolgd. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het niet een dag waarop je afgepeigerd wordt maar wel bomvol informatie zit die je ontzettend enthousiast maakt voor de beklimming en waarbij je naar huis gaat met een drietal brochures waar alles in staat dat je moet weten om de beklimming een succes te maken. Echt alles wordt behandeld. De training van een uur in de hoogtekamer geeft je een heel goed idee wat je te wachten staat en geeft je het zelfvertrouwen dat ook jij in staat bent om op die hoogte nog te kunnen presteren. Wim is iemand die met heel veel passie zijn ervaringen en plezier aan ons over heeft gedragen. Heerlijke dag gehad!

Ralph

Topdag

Wim is een super gemotiveerde spreken die al uw vragen uit zijn eigen ervaring direct kan beantwoorden. de 1 dag bootkamp was zeer leerrijk en nuttig, direct toepasbaar voor onze voorbereidingen.

Ive

Partners