+31 6 22462363
Selecteer een pagina

Bezoek onze gratis Kilimanjaro-Experience info avonden!

Kom geheel vrijblijvend proeven van het avontuur. Kijk bij Infoavonden voor locaties en tijden. Komt het je niet uit, laat ons dan weten waar en wanneer jij wilt dat wij komen. Doen!

Benieuwd hoe het avontuur eruit ziet?

Neem een kijkje in onze foto galarijen van de vorige expedities om je een idee te geven over de reis van je leven!

Tourleaders zijn Wilderness First Aid getraind

Wilderness First Aid is een introductie tot algemene medische vaardigheden in afgelegen gebieden ver weg van medische hulp. Tourleaders nemen hiervoor deel aan de Wilderness First Aid cursus. Het is een unieke en uitgebreide eerste hulp cursus, ontwikkeld door Outdoor Medicine in samenwerking met 360 explore. 

Kilimanjaro-Experience

Machame route (standaard)

19-11-2022 tot 29-11-2022

Kilimanjaro-Experience

Rongai route

3-12-2022 tot 13-12-2022

Meru

Eendaagse safari

Kilimanjaro-Experience

Machame route (standaard)

18-11-2023 tot 28-11-2023

Kilimanjaro-Experience

Rongai route

2023 (10 dagen)

Arusha National Park

Eendaagse safari

Karibu, oftewel Welkom!

Hier begint hét avontuur van je leven. Wie heeft er nu nog nooit gehoord van de Kilimanjaro? Afrika’s hoogste berg en één van de “seven summits”. Een mythische top: de grootste vrijstaande berg ter wereld en wat veel mensen niet weten: Kilimanjaro is helemaal niet zo moeilijk om te beklimmen…

Duizenden avonturiers proberen jaarlijks de top te bereiken en hopen de machtige gletsjers te zien, de laatste in hun soort op het Afrikaanse continent. Een “wandelberg” wordt deze mastodont op de Afrikaanse savanne ook genoemd. Maar niemand wandelt zomaar even naar bijna 6000 meter hoogte! Velen redden het niet. Jammer, want het kán anders.

Mensen vragen ons waarom wij Kilimanjaro-Experience hebben opgezet. Simpel: voor jou!

Meer dan eens hebben wij op de top gestaan, via verschillende routes. Het is een onbeschrijfelijk uitzicht. Je ziet de kromming van de aarde. Een surrealistische omgeving en een fantastisch gevoel zijn je beloning!

Om van jouw Kilimanjaro avontuur een geweldige ervaring te maken met een zo hoog mogelijke kans op succes, hebben we Kilimanjaro-Experience ontwikkeld.

In september 2016 ging de eerste groep van start en 6 maanden later stonden ze op het dak van Afrika! Anderen volgden. En jij?

Alles begint bij de Kick Off met filmvoorstelling. Dan volgen teamwandelingen met informatie momenten. We trainen samen in de hoogtekamer en beleven een fantastisch weekend in de Ardennen waar alle kennis in de praktijk wordt gebracht. Daarna vertrek je met je team naar Tanzania voor jouw Kilimanjaro Expeditie. Jouw Nederlandstalige Tour Leader wacht je op.

We doen dit niet alleen. We werken in Nederland, België en Tanzania samen met professionals die jou persoonlijk coachen van start tot finish. Alle zorgvuldig geselecteerde partners staan stuk voor stuk garant voor een kwalitatieve en complete begeleiding.

Neem je tijd. Lees de site en ontdek wat het allemaal inhoud. Kom eens vrijblijvend langs op een informatie avond en… GA er voor! Het wordt de uitdaging van je leven! Klim met ons mee naar het dak van Afrika, de top van de Kilimanjaro!

Tourleaders zijn Wilderness First Aid getraind 

Wilderness First Aid is een introductie tot algemene medische vaardigheden in afgelegen gebieden ver weg van medische hulp. Tourleaders nemen hiervoor deel aan de Wilderness First Aid cursus. Het is een unieke en uitgebreide eerste hulp cursus, ontwikkeld door Outdoor Medicine in samenwerking met 360 explore. Lees meer…

Countdown eerstvolgende Kilimanjaro-Experience

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Benieuwd hoe jouw Expeditie eruit kan zien? Check de Trailer!

Twijfel je?

Bezoek een van onze gratis presentaties.

Online voor iedereen:

Op locatie voor iedereen:

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Vul een review in!

Top!

5,0 rating
december 17, 2021

Zonder enige ervaring met bergsport/beklimmingen ben ik als 60+ aan deze uitdaging begonnen en het was fantastisch. Door de begeleiding en teambuilding tijdens de voorbereidingen en de klim zelf heb ik de top gehaald en enorm genoten. De Tourleiding was zeer betrokken en inspirerend. Het was een fantastische ervaring die ik mijn hele leven meeneem! Echt een aanrader👍

Annemiek van der Klaauw

Tourleaders:

Tourleader Arnaud de Wilde voor Kilimanjaro Experience

Arnaud de Wilde

Lees hier meer over Arnaud.

Tourleaders:

Tourleader Wim de Backer voor Kilimanjaro Experience

Wim De Backer

Lees hier meer over Wim.

Hoofdpartner: Zara – Tanzania Adventures 

Waarom wij boeken bij Zara? Zara Tours Tanzania is nauw verbonden met de omgeving en de diverse leef gemeenschappen van Tanzania. Niet alleen werken ze er, ze leven er ook. Zainab, oprichtster en CEO van Zara; ‘We zijn gevoelig voor de interactie van onze gasten met onze leefwereld. Maar bovenal nemen we de veiligheid van onze klanten zeer serieus. Met meer dan 27 jaar ervaring heeft Zara Tours een bewezen track record in het beklimmen van Kilimanjaro en het aanbieden van  safari’s, die bezoekers succesvol begeleiden naar verschillende bestemmingen in Tanzania. We specialiseren ons in Kilimanjaro beklimmingen, uitdagende safari’s en trips naar het specerijen eiland Zanzibar. Duizenden reizigers hebben zich tot ons gewend in het verleden. Tot onze klanten behoren beroemdheden, fotografen, filmmakers, exposanten, senatoren, ambassadeurs, presidenten, reisschrijvers en journalisten. Jaarlijks begeleiden we 5.000 klimmers op Kilimanjaro met groot succes en organiseren we 3.000 safari’s met onze unieke, ongeëvenaarde toegang tot de parken van Tanzania’. Lees meer…

Benieuwd hoe het avontuur eruit ziet?

Neem een kijkje in onze foto galarijen van de vorige expedities om je een idee te geven over de reis van je leven!
Klik hier