+31 6 22462363
Selecteer een pagina

1 Day Boot Camp

Goed begeleid Kilimanjaro beklimmen!

Deze vier woorden vatten het hele concept van Kilimanjaro-Experience samen, maar als je niet hebt gekozen voor een vol KE-programma dan is deze 1 Day Boot Camp perfect voor jou!

Na een kennismaking met de andere deelnemers maak je via een van onze Tour Leaders kennis met Tanzania en de Kilimanjaro. Onze Tour Leaders hebben al meerdere malen op het dak van Afrika gestaan en weten wat ervoor nodig is, wat de valkuilen zijn en hoe jij je het best kan voorbereiden.

Alles wordt behandeld, van visumaanvraag tot het pakken van je tas, van inentingen en medicijngebruik tot kleding en hygiëne, maar ook eten en drinken op de berg en nog veel meer, zoals waar je op de berg naar het toilet kunt :-)

De Kilimanjaro-Experience 1 Day Boot Camp duurt de hele dag, van 9 tot 17:00.
Het wordt gehouden bij Partners van Kilimanjaro-Experience: sportcentrum GreenAlive in Bonheiden (België) of Healthclub Juliën in Lienden (Nederland).

Kennismaking

Maak kennis met de andere deelnemers en de Kilimanjaro-Experience Tour Leader die deze dag verzorgd.

Infosessie

Tanzania, Kilimanjaro, paspoort, visum, inentingen, malaria, lenzen/brillen, EHBO, hoogteziekte, hygiëne (toilet, plasfles, wet wipes/handgel).

Materiaal

Wat neem je mee, wat trek je wanneer aan en hoe pak je. Handbagage, dag-rugzak, porter-bag, dal-tas. Kleding, power & communicatie, eten & snacks, kamperen, tent- en rugzakroutine, et cetera.

Tip! Breng je eigen spullen mee en vraag de Tour Leader om zijn mening en advies.

Film

Er wordt een unieke film getoond van een Kilimanjaro-Experience expeditie, naar de top via de Machame route in 7 dagen.

Q&A

Aan het eind van de middag is er nog het vragenuurtje. Stel vooral elke vraag die jou bezighoudt. Je bent er dan toch en de kans is levensgroot dat de Tour Leader jou kan helpen.

Je hoeft je niet voor te bereiden op een 1 Day Boot Camp. Breng gewoon een goed humeur mee en een positieve instelling,… en ook alles waarvan jij denkt dat je het mee moet nemen, zoals kleding of je slaapzak waaraan je twijfelt. Dan kan je dat door de Tour Leader laten beoordelen.

Let op! Kilimanjaro beklimmen mag niet onderschat worden. Over alle routes samengenomen haalt iets meer dan 50% van alle klimmers de top. Laat je niet misleiden door wat touroperators op hun website claimen. Cijfers van 90% of meer ‘Summit Succes’ zijn misleidend en geven enkel aan dat de gids in 90% of meer van alle expedities op de top staat, maar dat zegt niets over hoeveel klanten er ook mee getopt hebben. Bij ons topt ruim 80% van de deelnemers.

Kilimanjaro-Experience kan jou helpen, maar het is aan jou om er alles aan te doen. Deelname aan de Kilimanjaro-Experience 1 Day bootcamp is een hele goede stap richting jouw top.

Data Locatie Prijs Tourleader  
Op aanvraag Healthclub Juliën in Lienden (Nederland) of een locatie in België  EUR 175,- Wim Boeken
  • Mount Kilimanjaro 1 Day Boot Camp Cursus (+100 pagina’s)
  • Koffie, thee & frisdrank 
  • Lunch (broodjes) & Fruit
  • Kortingsvoucher; Bij deelname aan een Standaard Kilimanjaro-Experience binnen 12 maanden na deelname aan de 1 Day Boot Camp, krijg je het inschrijvingsgeld van de 1 Day Boot Camp als korting terug.
  • n.v.t.

EUR 175,-

}

1 dag

Benieuwd hoe jouw Expeditie eruit kan zien? Check de Trailer!